Person


Charlotte  Guldberg

Charlotte Guldberg

Charlotte Guldberg var aktiv i musicals på danske scener allerede inden hun blev uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Fik gennembrud som Maria i The Sound of Music på Det Ny Teater i 2004. Fortsatte der med The Beauty and the Beast, The King and I, Mary Poppins og…

 Fortsæt

Nuværende programmer


Der er p.t. ingen forestillinger

Charlotte Guldberg var aktiv i musicals på danske scener allerede inden hun blev uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Fik gennembrud som Maria i The Sound of Music på Det Ny Teater i 2004. Fortsatte der med The Beauty and the Beast, The King and I, Mary Poppins og senest titelrollen i Evita, som hun tidligere havde spillet I Silkeborg. Andre musicalroller har været i Oliver i Tivolis Koncertsal og i Valhalla på Folketeatret både i København og på turné. Revy i bland andet i Sønderborg, Rottefælden i Svendborg, Odense Vinterrevy og Esbjergrevyen 2011. I TV Ørnen og Forbrydelsen II.

Dig og Mig

Dig og Mig

Odder Teater
  • Skuespiller

Anbefalinger


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.